Aratos Tenis Kafe Özel Tatlar Sunuyor


Tarih: 19 Ocak 2023 Perşembe 15:43

Mezitli Belediyesi tarafından Menderes Mahallesinde bulunan atıl durumdaki spor sahasının yerine modern spor kompleksi yapıldı.

Spor kompleksinin açılması sonrası bölgede oluşan yoğunluk yeni girişimleri de beraberinde getirdi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın kadın girişimine yönelik açılan  Aratos Tenis Kafe Mersinlilere yeni bir yaşam alanı sunmaya başladı.

Aratos Kafe İşletmecisi Nüket Taş, Mersin’de çok özel tatların bulunduğu bir kafe olarak hizmet verdiklerini belirterek, “Aratos Park Kafe olarak sadece tenis severler için değil bu civarda yaşayan tüm vatandaşlar için iyi hizmet sunma gayretindeyiz. Çok farklı tatlar ve içeceklerle vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Mezitli Belediyesinin desteğiyle tamamı kadınlardan oluşan çalışanlarımızla güzel şeyler sunmak için çalışıyoruz. Özellikle el yapımı ürünlerimize çok güveniyoruz. Bunun yanında kurabiyelerimiz,  kahve çeşitlerimizle en güzel hizmeti vermek istiyoruz. Gelen herkesin bu özel damak tatlarından vazgeçemeyeceğini çok iyi biliyoruz” dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA