Son 53 Yılın En Sıcak İkinci Şubatı Yaşandı


Tarih: 5 Mart 2024 Salı 15:59

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, geçen ay hava sıcaklığının ortalamaların 3,4 derece üzerinde gerçekleştiğini ve böylece son 53 yılın en sıcak 2’nci şubat ayının yaşandığını duyurdu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, geçen ay hava sıcaklığının ortalamaların 3,4 derece üzerinde gerçekleştiğini ve böylece son 53 yılın en sıcak 2'nci şubat ayının yaşandığını duyurdu.

Bakan Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şubat ayı sıcaklık ortalaması 7,5 derece oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün aylık sıcaklık değerlendirmesine göre; 2024 yılı Şubat ayında, sıcaklıklar ortalamaların 3,4 derece üzerinde gerçekleşti. Böylece son 53 yılın en sıcak ikinci şubat ayı olarak kaydedildi" dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA