Çukurova Basketbol, Melikgazi Kayseri’yi Ağırlıyor


Tarih: 17 Şubat 2024 Cumartesi 16:43

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 25. haftasında, Çukurova Basketbol Kulübü, yarın saat 17.00’de Servet Tazegül Spor Salonu’nda Melikgazi Kayseri Basketbol ile karşılaşacak.

Kadri DUMAN

Mersin'in güçlü temsilcisi Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK), ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 25. haftasında Melikgazi Kayseri Basketbol ile karşı karşıya geliyor. ÇBK, 24. haftada Antalya Büyükşehir Belediyespor Toroslar Basketbol’u büyük bir farkla mağlup ederek güçlerini bir kez daha kanıtlamıştı. Takım, ligdeki konumunu daha da sağlamlaştırmak adına Melikgazi karşısında da galibiyet arayacak.

Ligde 5. sırada yer alan Çukurova Basketbol Kulübü şu anda 37 puanla playoff yarışında iddialı konumda bulunurken, 11. sırada yer alan Melikgazi Kayseri Basketbol ise 31 puanla mücadelesini sürdürüyor. İki takım arasındaki bu kritik mücadele, basketbolseverlerin büyük ilgisini çekiyor.

Karşılaşma, bugün saat 17.00'de Mersin'de, Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynanacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA