Kozan polisi modifiyeli araçlara ceza yağdırdı


Tarih: 16 Ekim 2023 Pazartesi 16:00

Adana’nın Kozan ilçesinde İlçe emniyet müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmada 10 modiyefili araca idari para cezası uyguladı. 28 aranan şahıs yakalandı.


Kozan 9- 16 Ekim tarihleri arasında yapılan uygulamalarda ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı polisler halkın huzur ve güvenini tehlikeye atan unsurlara karşı denetim gerçekleştirdi.
İlçenin bir çok noktasında gerçekleşen uygulamada 5 ruhsatsız tabanca, 3 ruhsatsız tüfek ve 226 mermi ele geçirilirken, 10 sürücüye araçları modifiyeli olduğu için, 33 motosiklet sürücüsüne kask takmamaktan trafik idari para cezası uygulandı. 2 motosiklet, 6 araç trafikten men edildi. Yapılan çalışmalarda 28 aranan şahıs yakalanırken, 5.54 gram ve 40 tablet muhtelif uyuşturucu/uyarıcı madde ele geçirildiği belirtildi.



Haberle ilgili daha fazlası: #adana kozan  # modifiye

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA