Mersin Şehir Hastanesi’nde işçi kıyımı


Tarih: 9 Eylül 2023 Cumartesi 14:22

Mersin Şehir Hastanesi’nde performans düşüklüğü ve kılık kıyafet gerekçe gösterilerek işten çıkarma işlemleri başlatıldı. Yaklaşık 120 kişinin aynı sebeplerden işten çıkarılacak.

İmece Gazetesi'nden Meryem KARADAĞ'ın haberine göre;

Mersin Şehir Hastanesi’nde işçiler, performans düşüklüğü ve kılık kıyafet gerekçesiyle işten çıkartılacak. Bu gerekçelerin tamamen bahane olduğunu düşünen işçiler, mağdur edildiklerini ifade ederek olayın şaşkınlığı içerisinde olduklarını da belirtti.

Ülkedeki ekonomik krizden dolayı iş yerleri, işçi çıkarımlarıyla ekonomik dengesini kurmaya çalışırken işçiler işsiz bırakılarak mağdur ediliyor. Mersin Şehir Hastanesi’nde de işçi çıkarımlarına başlandı. İşten çıkarılacak personellere gelen yazıda performans düşüklüğü ve kılık kıyafet gerekçe sunuldu. Bu hayat pahalılığında işsiz kalan personeller, insan kaynakları tarafından gelen yazı ile şok oldu. Çıkarılan işçilerin yerine işçi alınmayacağına dair iddialar konuşulurken çıkarılan işçiler, gösterilen gerekçelerin bir bahane olduğunu düşünüyor.



Haberle ilgili daha fazlası: #Mersin Şehir Hastanesi’nde işçi kıyımı  # Mersin şehir hastanesinde işçi çıkarımı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA