Balıkçılar geceyi gündüze çevirerek denize açıldı


Tarih: 31 Ağustos 2023 Perşembe 23:48

Tekirdağ’da av yasağının bu gece bitmesiyle denize açılan balıkçılar, havai fişeklerle geceyi gündüze çevirdi.

Denizlerde 4 buçuk aylık av yasağı bu gece itibari ile sona eriyor. 1 Eylül’ü büyük heyecan içerisinde bekleyen balıkçılar, bu geceden sonra denizlerde ‘vira bismillah’ diyerek sezonun ilk balıklarını avlayacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumbağ Limanında düzenlenen programa birçok balıkçı aileleriyle katıldı. Programda yapılan çeşitli konuşmaların ardından sıra dualara geldi. Balıkçılar ve programa katılan vatandaşlar, yeni sezonun hayırlı ve bol bereketli geçmesi dileğiyle ellerini semaya açarak dua etti.

Havai fişekler geceyi gündüze çevirdi
Dualar eşliğinde tayfalar tek tek denize açılmaya başladı. Motoru çalışan balıkçı tekneleri, havai fişek atarak denize açıldı. Balıkçı teknelerinden yükselen havai fişekler, kısa süreliğine adeta geceyi gündüze çevirdi. Tayfalar yakamoz ışığında kaybolurken, program bando gösterisi ile devam etti.



Haberle ilgili daha fazlası: #tekirdağ  # balıkçılar geceyi gündüze çevirdi  # 1 eylül

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA