Ümit Özdağ “Suriyelilerden Bıkan Kazanlı Halkı Direniyor”


Tarih: 27 Haziran 2023 Salı 11:38

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda Mersin’in Akdeniz ilçesinde yaşanan Suriyeli gerilimine gündeme taşıdı.

 Ümit Özdağ, iki hafta önce Kazanlı Mahallesi'nde bir Türk çocuğun Suriyeliler tarafından jiletli saldırıya uğradığını ve polisin olayları bastırmaya çalıştığını iddia etti. Bölgede, polislerin Suriyeliler darp edilmesin diye Suriyelilerin evinin önünde nöbet tutuğunu söyleyen Özdağ, "Mersin’in Akdeniz ilçesi, Kazanlı Mahallesinde 2 hafta kadar önce bir Türk çocuk Suriyeliler tarafından jiletli saldırıya uğrayarak yaralanmıştı. Bu saldırıdan sonra mahallede bölgede olaylar başladı. Mersin polisi 4 ay önce Suriyeliler tarafından “Şam caddesinde” öldürülen Mersinli genç Onur’un cinayeti gibi bu olayları da basına yansıtmadı. Bölgede polisler Suriyeliler darp edilmesin diye Suriyelilerin evinin önünde nöbet tutuyorlar. Suriyelilerden Bıkan Kazanlı halkı direniyor “ya onlar gidecek ya biz” diyorlar. Bu iş kötüye gidiyor” dedi.



Haberle ilgili daha fazlası: #zafer partisi  #ümit özdağ  #kazanlı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA