MHP’li başkanın şoförü yasak aşk kurbanı oldu


Tarih: 22 Haziran 2023 Perşembe 14:01

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun şoförünün ölüm nedeni ortaya çıktı.

Seren SABUNCU

MHP’li Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun şoförünün balkondan düşmesi sonucu hayatını kaybetme nedeni ortaya çıktı. H.Y.  ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen şoför A. T.’nin, H.Y’nin eşi uzman çavuş İ.Y.’nin eve geldiği sırada kaçarken balkondan düşerek hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre olay gece 01:30 sularında Koyuncu Mahallesi’nde meydana geldi. MHP’li Başkan Mükerrem Tollu’nun yaklaşık 15 yıldır makam şoförlüğünü yapan ve bir süre önce eşinden boşandığı belirtilen 40 yaşındaki Ali T., iddiaya göre bir süredir ilişki yaşadığı evli ve bir çocuk annesi H.Y.’nin evine gitti. İddialara göre şehir dışındaki görevinden gece evine gelen uzman çavuş İ.Y., eşi H.Y ile şoför A.T’yi yatak odasında yakalıyor. Şoför A.T. balkondan kaçmak istediği sırada 6. kattan yere düştü. Olay yerine ulaşan ambulansla Erdemli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ali T., yaşamını yitirdi.

 

Olaydan sonra Uzman Çavuş İ.Y ile eşi H.Y.’nin ifadeleri alındı. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı’nca çok yönlü soruşturma başlatıldı. Savcılıkça sürdürülen soruşturma kapsamında Ali T.'nin cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 



Haberle ilgili daha fazlası: #mhp  # erdemli belediyesi  # yasak aşk kurbanı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA