Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan Vali Pehlivan’a 41. Kuruluş Yıl Dönümü Ziyareti


Tarih: 20 Haziran 2023 Salı 12:29

Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 41’inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek ve beraberindeki teşkilat mensuplarını makamında kabul etti.

Kabulde yaptığı konuşmasında Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın denizlerimizde emniyet ve asayişi sağlamak suretiyle kamu düzeninin korunmasında çok önemli bir görev üstlendiğini belirten Vali Pehlivan, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın bu görevini 41 yıldır başarıyla sürdürdüğünü ifade etti.

Vali Pehlivan; “Sahil Güvenlik Komutanlığımızın 41. kuruluş yıl dönümünü içten en iyi dileklerimle kutluyor; aziz Şehitlerimizi rahmetle, kahraman Gazilerimizi minnetle yad ediyorum. Gece gündüz demeden fedakârca ve kahramanca görev yapan Sahil Güvenlik Komutanlığımızın bütün mensuplarına vazifelerinde üstün başarılar diliyorum” dedi.



Haberle ilgili daha fazlası: #sahil güvenlik  #ali hamza pehlivan  #haber  #gündem  #mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA