Yenişehir sokaklarına kadın eli değdi


Tarih: 18 Haziran 2023 Pazar 09:59

Mersin Yenişehir Belediyesi, hem kadınların iş gücüne katılımını sağlamak hem de temizlik işleri kadrosunu güçlendirmek amacıyla 9 kadın personeli istihdam etti. Temizlik İşleri Müdürlüğünde süpürgeci olarak işe başlayan kadınlar ilçe merkezindeki sokakların temizliğini üstlenecek.

öreve başlayan kadın personellerle bir araya gelen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, "Temiz bir yaşam alanı için üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız. Ekiplerimiz mahallelerimizin tamamında büyük bir gayretle çalışmalarını sürdürüyor. Kadın personellerimizle ekibimizi güçlendirdik, sokaklarımıza kadın eli değsin istedik. Hepimiz biliyoruz ki kadınların olduğu her yerde güzellik ve temizlik olur. Kendilerine güveniyor, kolaylıklar diliyorum" dedi.



Haberle ilgili daha fazlası: #mersin  #yenişehir  #çevre  #gündem  #haber

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA