Jandarma Teşkilatının yıl dönümü etkinlikleri Saya Park’ta devam etti


Tarih: 15 Haziran 2023 Perşembe 12:20

Jandarmanın 184. Kuruluş yıldönümü kutlamaları dolayısıyla düzenlenen programların sonuncusu Saya Park Avm’de çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

ENES KAPLAN/HAMDİ TALAŞ


Kuruluş yıldönümü münasebetiyle jandarma teşkilatı çeşitli etkinlik ve programlar düzenledi. Şehitlik ziyareti ve Cumhuriyet Meydanında program gerçekleştirildi. Jandarma teşkilatı bünyesinde gerçekleştirilen etkinliklerin sonuncusu Saya Park Avm’de yapıldı. Yerli askeri ürünler halkla buluşturuldu. Kötü hava şartlarına rağmen vatandaşlar, yerli yapım askeri ve sivil ürünlerin tanıtımına yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğe katılan vatandaşlar ürünleri yakında inceleyebildiler. Etkinlikte ürün tanıtımlarının yanı sıra, tanıtım filmleri ve eğitimli jandarma köpeklerinin şovları yoğun ilgi gördü.
Etkinliğe Mersin İl Jandarma Komutanı Necip Çakıroğlu’nun yanı sıra üst düzeyde pek çok komutan da Katıldı.



Haberle ilgili daha fazlası: #jandarma  #teşkilatı  #kuruluş  #yıldönümü

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA