Bozan, Tarım Orkam Sen Genel Kurulu’na katıldı 


Tarih: 11 Haziran 2023 Pazar 10:13

Bozan: "Kentin dinamikleriyle birlikte çalışarak sorunlarımızın üstesinden geleceğiz"

KESK'e bağlı Tarım Orkam Sen Mersin Şubesi'nin 8'inci Olağan Genel Kurulu'nda konuşan Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan, örgütlü kamu emekçilerinin tüm baskı koşullarına rağmen hiç vazgeçmeden emek mücadelesini yürüttüğünü belirterek, "Hep birlikte emeğin haklı sesini daha da yükselteceğiz" dedi. 

Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan, Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'na (KESK) bağlı Tarım Orkam Sen Mersin Şubesi'nin 8. Olağan Genel Kurulu'na katıldı ve yeni dönemde sendikanın yönetiminde yer alacak emekçilere başarılar diledi. 

"SORUNLARI SADECE MECLİS'TE DİLE GETİRMEKLE KALMAYACAĞIZ, SAHADA DA BİRLİKTE OLACAĞIZ" 

Genel Kurul'da divanı ve katılımcıları selamlayan Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan, kamu emekçilerinin yaşadığı baskı ve zorlu süreçlere değindi. KHK zulmüyle binlerce emekçinin işinden edildiğini anımsatan Bozan, ihraç edilen tüm emekçilerin bir an önce işine iade edilmesi gerektiğini vurguladı. Emekçilerin 'insanca yaşamaya yetecek bir ücret' talebini de dile getiren Bozan, emekçilerin bu talebinin karşılanması için de gerekli çalışmaları yürüteceklerini belirtti. 

Bozan, Tarım Orkam Sen'in yapısı itibariyle örgütlü mücadelede çok önemli bir role sahip olduğunu da belirterek, devamında şu ifadeleri kullandı: 

"Aynı mahallenin çocuklarıyız. Seçim çalışmaları yürütürken 'Birlikte kazanacağız' dedik. Geçici tarım işçilerinin yaşadığı sorunlar var. Yaşanılan sorun ve sıkıntıları biliyoruz. Mersin'de biliyorsunuz ki bu alanda çalışma yürüten Güvencesiz İşçiler Derneği var. Derneğin seçim öncesi hazırladığı bir rapor vardı. Bize de iletildi bu rapor. Önerileri aldık. Bu kentin milletvekili olarak, bu kentin dinamikleriyle yani aynı mahallenin insanları olarak bizler, birlikte çalışarak sorunlarımızın üstesinden geleceğiz. Sorunları sadece Meclis'te dile getirmekle sınırlı kalmayacağız, sahada da birlikte olacağız."



Haberle ilgili daha fazlası: #ali  #bozan  #milletvekili  #yesiş  #sol  #parti

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA