"Onun yerinde ben olsam gözüne bant sırtına bir çuval çizerdim!"


Tarih: 10 Haziran 2023 Cumartesi 16:57

CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Mersin’de 16 yaşındaki çocuğun Erdoğan’a bıyık çizdiği gerekçesiyle gözaltına alınıp tutuklamasına sert tepki gösterdi.

Ali Mahir Başarır; “16 yaşında okulda olması gereken bir çocuk tutuklu, tabii birilerinin çocukları, torunları o yaşlarda saraylarda! Sırf bıyık çizdi diye 16 yaşında gencecik kardeşimizi tutuklayacak kadar şaşırmış bunlar, neymiş Recep Tayyip Erdoğan’a bıyık çizmiş, ‘zaten bıyığın yok mu senin Erdoğan? Bıyığından utanıyorsan kes bıyığını’! Ha şunu da söyleyeyim eğer o kardeşimizin yerinde ben olsaydım ‘gözüne bir bant, sırtına da bir çuval çizerdim! Çocuk masumca bir bıyık yapmış. Yapmışsa da yapmış sırf bıyık çizdi diye bir çocuk tutuklanır mı?” dedi.

Konuşmasının devamında artık çocuğun ailesini ziyarete gideceğini de söyleyen Başarır; “buradan çocuğumuzun ailesinin yanına, evlerine gideceğim o kardeşimiz tüm Mersin’in hepimizin evladıdır her zaman onun yanında duracağız. Ve bu çocuğumuzun hesabını bu hafta soracağım onlara!” diyerek sözlerini noktaladı. (ENES KAPLAN/EBRU DOST)



Haberle ilgili daha fazlası: #erdoğan  #bıyık  #çocuk  #ali  #mahir  #başarır

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA