BEDRETTİN BEYİN TUTUKLANMASI BİLE UTANÇ VERİCİ


Tarih: 10 Haziran 2023 Cumartesi 16:51

Ali Mahir Başarır; Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi eski Başkanı Bedreddin Gündeş’in tahliyesine ilişkin konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Bedreddin Gündeş; 28 Eylül 2022'de hakkında yürütülen "terör soruşturması" kapsamında gözaltına alınmıştı. Çıkartıldığı nöbetçi mahkemece 'terör örgütüne üye olma' suçundan tutuklanan Gündeş hakkında 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle Mersin 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılmıştı. Dün 9 aylık tutukluluk süresinin ardın ilk kez hakim karşısına çıkan Gündeş dün Ereğli cezaevinden şartlı tahliye edilmişti.

Konuyla ilgili İmece gazetesine konuşan CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır dava ve yargı süreciyle ilgili “utanç verici” dedi. Başarır;

“Bedrettin beyin tutuklanması bile utanç verici bu Türkiye adalet sisteminin getirildiği, geldiği noktayı gösteriyor. Delil diye gösterdikleri şeylerin ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Böyle bir tutuklanma böyle bir tutuklu kalma süreci asla kabul edilemez” ifadelerini kullandı.(ENES KAPLAN/EBRU DOST)



Haberle ilgili daha fazlası: #ali  #mahir  #başarır  #bedrettin  #gündeş  #mersin  #büykşehir

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA