14 yaşındaki kızdan 8 gündür haber alınamıyor


Tarih: 1 Haziran 2023 Perşembe 14:16

Mersin’in Tarsus ilçesinde 14 yaşındaki kızdan 8 gündür haber alınamadığı belirtildi.

Alınan bilgiye göre, 25 Mayıs'ta ilçeye bağlı Barbaros Mahallesi'ndeki evinden markete çıkan 14 yaşında D.Ç.'den bir daha haber alınamadı. Aile yaptığı araştırmada bir sonuca ulaşamayınca durumu güvenlik güçlerine bildirip kayıp başvurusunda bulundu. 8 gündür kızından haber alamadığını belirten aile, çocuklarının bir an önce bulunmasını istedi.
Kızının psikolojik sorunlarını olduğunu belirten baba Metin Çetin, “25 Mayıs günü kızım markete gidiyorum diye çıktı, bir daha dönmedi. En son üzerinde siyah renkli tişört, bordo renkli pantolon bulunuyor. Kızım 1.60 cm boylarında 40-50 kilo ağırlığındadır. Psikolojik sorunları vardır. Fakat ilaç tedavisini ret etmektedir. Kızım daha öncede gitti ama geldi. 8 gündür haber alamıyoruz” dedi.
Kızının okuma yazma bilmediğini ifade eden Çetin, görenlerin en yakın güvenlik birimine yada 112 ihbar hattına bildirilmesini istedi.(İHA)



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA