Tarsus’ta Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kutlanmaya devam ediyor


Tarih: 26 Mayıs 2023 Cuma 10:01

2023 Yılı Karayolu Trafik Haftası Etkinlikleri kapsamında, Pakize Bayraktar İlkokulu bahçesine Trafik Dedektifleri Eğitim Parkı yaptırılarak Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU ve ilçe protokolünün de katılımıyla açılışı yapılarak, öğrencilerin kullanımına sunuldu.

Ayrıca Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Güngör Anaokulunun bahçesinde mevcutta bulunan trafik eğitim parkının trafik işaret ve levhaları ile zemin boyaları da güncellenmek suretiyle Tarsus ilçemizdeki tüm anaokulu öğrencilerimizin kullanımına açılmıştır.
Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği koordinesinde “Bu YoldaSana Çok Güveniyoruz” sloganı ile hafta boyunca sürücü ve vatandaşlarımızı bilgilendirici faaliyetlerinde bulunulmuştur. Tarsus Alışveriş Merkezi içerisinde ve halkın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde hafta süresince stantlar açılarak tüm vatandaşlarımız eğitici ve bilgilendirici faaliyetlerde bulunulmuş ayrıca Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü
koordinesinde ilçede bulunan okullardaki öğrencilere slayt sunum eşliğinde okul servis araçları, yaya geçitleri, trafik işaretleri, trafik kazalarının sebepleri hakkında eğitici ve bilgilendirici sunumlar yapılarak, öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtılmıştır. Tarsus genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanan Karayolu Trafik Haftasının sona
ermesinin ardından da ilçe genelinde meydana gelen trafik kazalarının azaltılmasına yönelik yapılan çalışmaların yıl boyunca sürdürülmesine devam edilecektir. (haber merkezi)



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA