TİP, seçmenleri yine Hatay’a gönderecek


Tarih: 22 Mayıs 2023 Pazartesi 14:47

Türkiye İşçi Partisi (TİP), ikinci tura kalan seçimlerde de seçmenleri oy kullanacakları Hatay bölgesine gönderiyor.

Seren SABUNCU

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Mersin İl Örgütü, deprem nedeniyle Mersin’e gelen Hataylı seçmenlerin şehirlerinde oy kullanabilmesi için  ‘Seçmen Köprüsü, Hatay’a Bir Bilet’ kampanyasını tekrardan hayata geçirdiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla beraber partilerin ‘sandığa gidin’ çağrısı da büyüyor. TİP Mersin örgütü de ‘sandığa gidin’ çağrısını eyleme dökerek yeniden harekete geçti. TİP, ilk turda olduğu gibi Hatay’da oy kullanacak seçmenleri seçim bölgelerine yeniden gönderiyor. 14 Mayıs seçimlerinde ‘Seçmen Köprüsü, Hatay’a Bir Bilet’ kampanyası kapsamında seçmen gönderen TİP, tekrardan işe koyuldu ve seçmenleri oy kullanmak için sandığa gitmeye davet etti.

Süreç şöyle işleyecek:

Yurttaşların ulaşabileceği telefon numarası 0543 119 60 33 olarak paylaşıldı. Yurttaşlar bu numarayı arayıp kaç kişi gideceğini iletiyor ve kayıt oluşturuyor. Kayıt yaptıranların, kendilerine iletilen saatte ve yerde bulunmaları isteniyor. Oyunu kullanan yurttaşların geri dönmeleri için yine TİP üyelerinin kendilerine iletilen saatte ve yerde bulunmaları isteniyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA