KIRMIZI ŞEYTANLAR SON VİRAJDA


Tarih: 17 Mayıs 2023 Çarşamba 12:42

MİY, evinde ağırlayacağı Yomra Spor’a kaybetmesi halinde şampiyonluk hayallerine veda ederken, kazanma ihtimalinde ise rakiplerin alacağı sonuç farketmeksizin sezonun şampiyonu olacak ve bir üst lige çıkacak

Ebru DOST

TFF. 3.Lig'te şampiyonluk mücadelesi veren şehrin takımı Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu 20 Mayıs Cumartesi 15:00'da küme düşme riski bulunan Yomraspor ile Mersin Stadyumu'nda şampiyonluk mücadelesi verecek. 

Lider Yeni Mersin İdman Yurdu şampiyonluk hedefine kilitlendi

2. Lig'e yükselme hedefine emin adımlarla ilerleyen Mersin İdman Yurdu'na sezonun son desteği Kırmızı şeytanlar grubu başta olmak üzere tüm Mersinliler tarafından Cumartesi günü oynanacak Yomra Spor maçı ile verilecek. Şehrin şampiyonluk bayraklarıyla donatıldığı ve taraftarın desteğini arkasına alan Kırmızı- Lacivertli ekip,ligte kalma mücadelesi veren Yomra Spor ile karşılaşacak.

Son maçında Kelkitspor'la karşılaşan Mersin ekibi, mücadelesini 0-0 berabere bitirmişti. Lig'te puanını 63'e yükselten Belediye Derincespor ise MİY'in yeni rakibi oldu. MİY, Cumartesi günü evinde ağırlayacağı Yomra Spor'u yenmesi halinde rakiplerinin durumuna bakılmaksızın ligi şampiyon olarak bitirecek.



Haberle ilgili daha fazlası: #miy  #mersin  #mersinidmanyurdu  #kırmızışeytanlar

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA