Silifke Belediyesi Asfaltlama İşlemlerini Hızlandırdı


Tarih: 12 Mayıs 2023 Cuma 11:06

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok “asfaltsız yol bırakmayacağız” dedi.

Ebru DOST

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Silifke ilçe merkezi ve mahallelerde asfaltlama işlemi hız kazanmaya başladı. Akdere, Yeni, Narlıkuyu, Atakent, Burunucu ve Ulugöz mahallelerinde, asfaltlama çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından hızla devam ederken Belediye Başkanı Sadık Altunok, çalışmaları yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu.

Altunok,"Mahalle Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan gelen asfaltlama ile ilgili talep ve istekleri belediyemizin imkanları dahilinde değerlendirmeye alıyoruz. Kış aylarında aşırı yağışlar sebebiyle yıpranan ve bozulan yollarda öncelikle alt yapı çalışmalarını tamamlayarak yaz aylarında asfalt bekleyen yollarımızı asfaltlamaya başladık. Belediye olarak ilçe merkezimizde ve mahallelerimizde asfaltsız yol bırakmayacağız. Asfalt çalışmamız tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu."



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA