OKUL MÜDÜRÜNDEN ÖLÜM YILDÖNÜMLERİNDE DENİZ GEZMİŞ VE ARKADAŞLARINA HAKARET


Tarih: 8 Mayıs 2023 Pazartesi 16:27

Mersin Mezitli İmam Hatip Ortaokul müdürü olarak görev yapan Mustafa Bakkal, Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının ölüm yıldönümünde,“Ne fidandı ne yiğitti ne de şehitti. Devlete kurşun sıkan bir it oğlu itti”ifadelerini kullandı.

Ebru DOST

Mezitli İmam Hatip Müdürü Mustafa Bakkal daha önceleri Mersin Çamlıyayla İlçe Milli Eğitim müdürü olduğu dönemde, okullarda Mustafa Kemal Atatürk’ün “Nutuk” eserinin dağıtılmasına “Pedagojik açıdan çocuklara uygun olmadığı" gerekçesiyle izin vermemişti.  Kamuoyunda çokça tepkinin oluşmasının üzerine  Bakkal,ilçe milli eğitim müdürlüğü görevinden alınmış, Mezitli'de imam hatip Ortaokuluna müdür olarak atanmıştı. 

Okul müdürü, 6 Mayıs Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının ölüm yıldönümünde ise bir skandala daha imza attı. Resmi sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Bakkal, Deniz Gezmiş ve arkadaşları Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan'a hakarette bulundu.  Bakkal, sosyal medya hesabında “Ne fidandı ne yiğitti ne de şehitti. Devlete kurşun sıkan bir it oğlu itti” ifadelerini kullandı. 

 

İşte çokça tepkiye neden olan o paylaşımın tamamı:"Ne fidandı ne yiğitti ne de şehitti. Devlete kurşun sıkan bir it oğlu itti. “Kimse bize, dünün militanlarına, polisleri, askerleri şehit edenlere, gariban üniversite öğrencilerini devlete karşı kışkırtıp eğitimi engelleyenlere, sokak olaylarıyla ülkenin onlarca yıl geriye gitmesine neden olan Lenin’in uşaklarına güzellemeler yaparak; bunları vatansever kahramanlar olarak göstermeye çalışmasın.”



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA