Ak Parti Milletvekili adayı Faruk Dinç, STK temsilcileri ve halkla bir araya geldi


Tarih: 7 Mayıs 2023 Pazar 10:16

Mersin Ak Parti Milletvekili adayı Faruk Dinç, kentte yürüttüğü temaslar kapsamında STK’ları ziyaret etti, halkla bir araya geldi.

AK Parti 28. Dönem Mersin Milletvekili adayı Faruk Dinç, seçim çalışmaları kapsamında STK temsilcileri ve halkın farklı kesimleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Dinç ile birlikte HÜDA PAR Mersin İl Başkanı Tahirhan Uysal, Adana İl Başkanı Salih Demir ve bir grup partili, Midyatlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği (MİDER)'ni ziyaret etti.

Dinç'i Dernek Başkanı Zeyni Acat ve yönetimi karşıladı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmede Dinç, yapacakları politikalar hakkında paylaşımlarda bulundu.

Dinç, daha sonra beraberindekilerle birlikte, Birlik Beraberlik Federasyonu ile Milli Beka Hareketi Mersin şubelerini ziyaret etti. Burada üye ve gönüllülerin sorularını cevapladı.

Buradaki ziyaretinin ardından Dinç, Verenel Derneği İl Temsilciliğini ve Mersin Muş İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti, yürüttüğü çalışmaları anlattı.

Toroslar ilçesi Toroslar Mahallesi'nde halk ile bir araya gelen Dinç, burada yaptığı konuşmasında adalet kavramı üzerinde durdu.

Adaletin önemine vurgu yapan Dinç, "Siyaset kurumunu bıraksak, en baştaki idarecimizi düzgün seçmez isek bu memleketi nasıl idare edeceğiz. Biz HÜDA PAR olarak temel felsefemiz, insanların hidayeti için mücadele ediyoruz. Kardeşlerimizin, çağrı yaptıklarımızın, seçmenlerimizin, davamızı anlattığımız insanlarımızı her şeyden önce özgürlüğe çağırıyoruz. Diyeceksiniz, 'biz köle değiliz ki' öyle kölelikler var ki; mesela insanlar uyuşturucu kullanarak aslında ruhunu köleleştiriyorlar, ruhları köleleşiyor. Uyuşturucu onların akıllarını başından alıyor köleleştiriyor. Biz insanlara adaletimizi göstereceğiz, biz hiç birinize namazımızı, orucumuzu göstermeyiz. Bu zaten Allah'ın emri. Biz Hazreti Ömer'in adaletini göstermek istiyoruz. Devletin dini de adalettir." ifadelerini kullandı.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA