"HER ÇOCUK BİR ŞİİR" PROJESİ ÖDÜL TÖRENİ


Tarih: 3 Mayıs 2023 Çarşamba 16:37

İl Milli Eğitim Müdürü Adem KOCA, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak bu sene 7. si düzenlenen "Her Çocuk Bir Şiir" projesinin ödül törenine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı tarafından 2023 yılının "Aşk Veysel Yılı" ilan edilmesi nedeniyle büyük ozanın şiirlerinin okul öncesinden 12. sınıfa kadar her kademeden öğrenci tarafından okunduğu törende, derece alan öğrencile ödülleri takdim edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Adem KOCA törende, "Evlatlarımızla bir kez daha gurur duydum. Eğitim öğretimin sadece sınıflarda olmadığını kanıtlayan bu projede, her yaştan öğrencimiz halk şiirimizin büyük ozanı Aşık Veysel'in sevgi dolu mısralarını en anlamlı şekilde, içtenlikle okudular. Yıllardır en güzel şekilde sürdürülen bu geleneksel şiir etkinliği için başta Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem ŞİMŞEK olmak üzere, emeği geçen tüm meslektaşlarıma en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, sevgili evlatlarımızın gözlerinden öpüyorum." dedi. (HABER MERKEZİ)

 

 



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA