MİY’den Özür Mesajı


Tarih: 1 Mayıs 2023 Pazartesi 18:15

TFF 3. lig 1. Grup 31. Hafta karşılaşmasında Eskişehirspor’a yenilen Mersin İdman Yurdu Mersinli Taraflardan özür diledi.

Meryem KARADAĞ

TFF 3. lig 1. Grup 31. Hafta karşılaşmasında Eskişehirspor’a yenilen Mersin İdman Yurdu 2 dakika içinde yediği golle 2-1 mağlup oldu.  Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu’nda büyük üzüntü yaşanırken Mersinlilerden özür dileyen yönetim, alınan mağlubiyeti yol kazası olarak nitelendirdi.

Mersin İdman Yurdu’ndan beklenen açıklama geldi. Açıklama “Eskişehirspor müsabakasında sergilenilen ruhsuz mücadele ve kötü futbol sonucunda aldığımız yenilgi ile şehrimizi ve taraftarlarımızı üzdüğümüz ve hayal kırıklığına uğrattığımız için özür dileriz” denildi. Şehir olarak; inançlarını kaybetmeden, morallerini bozmadan, aldıkları talihsiz yenilgiyi şampiyonluk yolunda bir yol kazası olarak düşündükleri ifade edilen açıklamada, pazar günü evlerinde oynayacakları Karşıyakaspor müsabakasına odaklanmaya ihtiyaçları olduğu gerçeğiyle taraftarlardan stadı şölen alanına çevirmeleri istendi. Eskişehirspor taraftarlarının centilmenlik dışı davranışlarda bulunarak takımını desteklemeye gelen taraftarlarına saldırıda bulunduğunu ifade eden MİY yönetimi açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Maç esnasında tribünde ve protokolde 90 dakika boyunca taraftarımızı provoke ederek tribün olaylarına sebebiyet vermelerinden dolayı kınıyoruz.  Ayrıca Eskişehir Emniyeti’ne bizlere gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ediyor ancak bazı polis memurlarının orantısız güç kullanarak taraftarımıza ve yöneticimize uyguladığı şiddeti kınıyor, yaralanan taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Takımını yalnız bırakmayan her deplasmana olduğu gibi sevdasının peşinden Eskişehir’e gelerek 90 dakika boyunca susmayan Mersin’in gururu Kırmızı Şeytanlar taraftarlar grubumuza minnet ve teşekkür borçluyuz. Dünü geride bırakarak yarına hazırlanıp Şanlı İdman Yurdu’muzu 2. lige hep birlikte taşıyacağımıza olan inancımızı ifade eder, saygılar sunarız.”



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA