Tarsus halkı Faruk Dinç’i Tarsus halkı bağrına bastı


Tarih: 27 Nisan 2023 Perşembe 15:50

AK Parti Mersin milletvekili adayı Faruk Dinç, Mersin’in Tarsus ilçesinde yürüttüğü temaslar kapsamında STK, esnaf ziyareti yaptı, halkla buluştu.

Yürüttüğü temaslar kapsamında Mersin'in Tarsus ilçesini ziyaret eden milletvekili adayı Faruk Dinç, çiftçileri ve tarlada çalışan işçileri ziyaret ederek kendileri ile görüştü, sorunlarını dinledi.

Daha sonra Tarsus Çamlıyayla Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı ve mahalle muhtarları tarafından karşılanan Dinç, yürüttüğü çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Faruk Dinç, "Muhtarlar mahallelerin kılcal damarlarıdırlar belki muhtarlar mahallelerin sorunlarına ve sıkıntılarına vakıftırlar. Bizim sizi ziyaret etmemizin sebeplerinden biride budur. Biz HÜDA PAR olarak AK Parti listesinden seçime girdik, vekil adayı olduk. İnşallah vekilinizde oluruz. Biz diyoruz ki siyaset halka hizmet olmalıdır, hizmette yarışmalıyız. Sanki seçim süreci savaş süreciymiş gibi, dün bile seçim lokalimize ses bombası atıldı Tarsus ilçesindeki. Böyle olmaz yani biz savaşa girmiyoruz. Masaya hizmetlerin yatırılması lazım, hakaretlerle bir yere varılmaz. Mesela 'sen buraya tüneli niye yaptın' yerine tünelin daha iyi nasıl olacağı ile ilgili fikir sunulmalı. Memleketi ileriye götürecek söylem geliştirilmesi lazım." dedi.

Dinç daha sonra beraberindekilerle birlikte Barbaros Mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Barbaros Mahallesinde kahvehanede halkla buluşan Dinç, kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Faruk Dinç akşam saatlerinde ise Şahin ve Barbaros mahallelerinde hanelere misafir olarak halk buluşması gerçekleştirdi. (HABER MERKEZİ)



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA