Kaza sonrası darp edildiği iddia edilen şahıs hayatını kaybetti: 1 tutuklama


Tarih: 26 Nisan 2023 Çarşamba 11:49

Mersin’in Tarsus ilçesinde kaza sonrasında darp edildiği iddia edilen 23 yaşındaki şahıs, hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 kişinin tutuklandığı bildirildi.

Olay, iki gün önce ilçeye bağlı Yunus Emre Mahallesi'nde meydana geldi. 23 yaşındaki Veysel Kaya, 11 aylık çocuğuna bez almak için motosikletiyle seyir halindeyken K.E.'ye (21) çarptı. Çarpmanın etkisiyle Kaya ile K.E. yola savruldu. Kazadan sonra hemen kalkan Kaya, K.E.’nin yardımına koştu. İddiaya göre, yardım ettiği sırada K.E.’nin yakınları Kaya'yı darp etti. Ağır yaralı olarak Tarsus’ta özel bir hastaneye kaldırılan Kaya, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Evli ve 1 çocuk babası olan inşaat ustası Veysel Kaya gözyaşları arasında toprağa verilirken, olayla ilgili bir kişinin tutuklandığı öğrenildi. (İHA)



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA