Büyükşehir Ekipleri, Mezitli’nin Yollarını Yenilemeye Devam Ediyor


Tarih: 25 Nisan 2023 Salı 10:39

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım ekipleri, ‘Yolumuz Açık Olsun’ sloganıyla kent genelindeki birçok noktada çalışma yürütüyor. Büyükşehir ekiplerinin bir diğer çalışma noktası da Mezitli ilçesi oldu.

Yol yapım, bakım ve onarım ekipleri, bozuk zeminleri nedeniyle ulaşımda sorun yaşanmasına neden olan cadde, bulvar ve sokaklarda yol yenileme faaliyetlerine devam ediyor. Belirli bir program dahilinde ve vatandaş talepleri doğrultusunda yol haritasını belirleyen ekipler, Mezitli Yeni Mahalle’de 33175. ve 33158. sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Deforme olan asfaltın sökülmesi ve yolun asfalta hazırlık çalışmalarının tamamlanması sonrası sıcak asfalt serimine geçen ekipler, 600 metre uzunluğundaki yolu yeniledi. Asfalt serim çalışmalarının bitirilmesinin ardından ise, yol çizgi çalışmaları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kent merkezinde ve kırsal mahallelerde, yol ve asfalt konusunda yaşanan sıkıntıları çözüme kavuşturmaya devam edecek olan Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, sorumluluk alanlarındaki her noktada asfalt atağını sürdürecek.(haber merkezi)



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA