VATAN PARTİSİ ADAYLARINI TANITTI


Tarih: 24 Nisan 2023 Pazartesi 16:37

Vatan Partisi, Mersin Milletvekili adaylarını tanıttı.

Ebru DOST

Vatan Partisi milletvekili aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda adaylar tek tek tanıtılırken Vatan Partisi olarak önlerine konan engellerin birbir aşılacağına dikkat çekildi.

Tüm ülkede olduğu gibi Mersin’i de seçim heyecanı sardı ve partiler tek tek milletvekillerini tanıtıp saha çalışmalarına başladı. Vatan Partisi'de Mersin milletvekillerini tanıttı. Partililer önlerine konulan engelleri aşacaklarını ifade ederek seçime hazır olduklarını belirtti.

Milletvekilliği adaylığı için İl Başkanlığı görevinden istifa edip birinci sıra aday olan Ali Rıza Taşdelen, adaylar tanıtıldıktan sonra konuşma yaparak şu ifadelere yer verdi, “Vatan Partisi olarak önümüze konan engelleri aşacağız, meclise gireceğiz. Türkiye’nin önündeki tüm zorlukları aşarak Birleşen ve Üreten Türkiye’yi kurmaya önderlik edeceğiz. Bizden başka Cumhuriyet adayı yok. Bizden başka halktan aday yok. Bizden başka çözüm yok. Tarih Vatan Partisi’ni göreve çağırıyor.  Oylar Vatan Partisi'ne!”

Vatan Partisi Mersin Milletvekili aday listesi şöyle:

Ali Rıza Taşdelen – Sosyolog

Suzan Falcıoğlu - Emekli Memur

Fırat Arkalı - Sanat Tarihçisi

4 Ercüment Çamlı - Sanat Yönetmeni

Tülay Etiler - Turizmci

Mustafa Cengiz Yılmaz - Emekli Liman İşçisi

İlknur Kalan - Avukat

Yalçın Öktem - Hazine Ve Kambiyo Uzmanı

Ali Kalan - Avukat

Ali Güllü - Emekli Liman İşçisi

Can Cengiz - Makine Teknikeri

Ali Osman İnce – İşçi

Mersin 13 Doğan Büyükşahin - Emekli İşçi



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA