Akşener’in danışmanı AKP’ye katıldı


Tarih: 16 Nisan 2023 Pazar 12:06

AKP’li Özhaseki, Hasan Sami Özvarinli’ye rozet taktı.

Meral Akşener'in danışmanı Hasan Sami Özvarinli, AKP'ye katıldı ve Kayseri'de toplantıda kendisine rozet takıldı.

Kayseri'de AKP'nin kentteki milletvekili adaylarının tanıtıldığı Kadir Has Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in danışmanı Hasan Sami Özvarinli'nin AKP'ye katıldığı açıklandı. Toplantıda konuşma yapan AKP Genel Başkanı Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Özvarinli'nin İYİ Parti'de yaşadıklarından sonra bu "Burada bir saniye bile durmam" diyerek ayrıldığını öne sürdü.

Özvarinli ise yaptığı açıklamada toplantıda yer aldığı için şeref duyduğunu söyledi. Özvarinli, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile birlikte toplantıda yer alan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Kayseri milletvekili adayı Hulusi Akar'a teşekkür etti.

Türk İslam davasının zaferi için mücadele ettiğini söyleyen Özvarinli, "Memlekete ihanet çukurunda hizmet etmemek için bugün buradayım" dedi.

Cumhuriyet'in aktardığına göre Özhaseki, AKP'ye katılan Özvarinli'ye rozet taktı.(haber merkezi)



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA