Altunok: Borçlarınızı Yapılandırın


Tarih: 3 Nisan 2023 Pazartesi 16:15

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, vergi affı yapılandırma müracaatlarının başladığına dikkat çekerek,  borcu olan vatandaşların bu imkandan yararlanmasını istedi. 

"Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun" çerçevesinde emlak, çevre ve temizlik, ilan, reklam ve işgaliye gibi borçların yeniden yapılandırılacağını anımsatan Silifke Belediye Başkanı Altunok, "Emlak, ilan ve reklam, çevre ve temizlik vergisi, harçlar ve ücretler kapsamında belediyemize borcu olan vatandaşlarımız bu kanundan yararlanabileceklerdir. Kanundan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın belediyemize başvurmaları gerekmektedir. Belediye olarak borcunu ödemek isteyen vatandaşlarımıza yardımcı olmaya hazırız. Halkımızın bu fırsatlardan yararlanmalarını istiyoruz. Bu da büyük bir fırsattır. Vatandaşlarımız borçlarını peşin ya da taksitle ödeyebileceklerdir” dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA