Çelik, Tarsus’ta Halk Toplantısı Yaptı


Tarih: 30 Mart 2023 Perşembe 09:46

İYİ Parti Mersin Milletvekili aday adayı Kısmet Çelik, ilçe ziyaretleri kapsamında Tarsus ilçesinde halkla bir araya geldi.

Tarsus ilçesinde parti yöneticileri ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili aday adayı Kısmet Çelik, halkın sorularına ve merak edilen konulara açıklık getirdi. İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Av. Burak Özdil, Başkan Yardımcısı Enver Fidanoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu halk toplantısı son derece verimli geçti.

“Halkımızla Buluşmaya Devam Edeceğiz”

İYİ Parti ilçe Başkanlarının destekleriyle Mersin halkıyla bir araya gelmeyi sürdüreceklerini belirten İYİ Parti Mersin Milletvekili aday adayı Kısmet Çelik; “Mersin bölgesinde ziyaret ve aktif çalışmalarımız devam ediyor. Tarsus ilçemizde vatandaşlarımızla halk toplantısı yaptık. Merak ettikleri bütün sorularına bütün samimiyetimizle cevap verdik. İYİ Parti olarak her zaman halkımıza karşı şeffaf, ilkeli, dürüst ve objektif bir siyaset gütmüşüzdür. Bize gösterilen ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ederiz. İlçe merkezlerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelip görüş, öneri, talep ve bütün sorularına ışık olacağız. Allah izin verirse, Mersin’de vatandaşlarımızla birlikte başaramayacağımız hiçbir şey olmayacaktır. Bize bu imkânı veren ve bizleri en iyi bir şekilde ağırlayan İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanımız Sayın Av. Burak Özdil’e, Başkan Yardımcısı Sayın Enver Fidanoğlu’na, yönetimine ve bizleri yalnız bırakmayan Tarsus ilçe halkına teşekkür ederiz. Kazanan Tarsus, Mersin ve Türkiye olacaktır. Türkiye Allah’ın izniyle İYİ olacak” diye konuştu.  İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Av. Burak Özdil ise, İYİ Parti Mersin Milletvekili aday adayı Kısmet Çelik ile Mersin’de ciddi anlamda bir seçim havası estiğini belirterek kendisine tam destek vereceklerini ifade etti. HABER MERKEZİ



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA