Vali Pehlivan, Şehit Ailesi ile bir araya geldi


Tarih: 28 Mart 2023 Salı 15:43

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yıldız Pehlivan ile birlikte, 10.11.2012 tarihinde Siirt İlinde yapılan askeri sevkiyat sırasında helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Eren Kızılgedik’in, Yenişehir İlçesi Çiftlikköy Mahallesi’nde ikamet eden ailesi ile birlikte iftar yaptı.

Ziyarette, Şehit Eren Kızılgedik ve bütün şehitler için dualar edildi. Şehit annesi Fatma Kızılgedik, babası Ergün Kızılgedik, kardeşleri Yusuf ve Eda Kızılgedik ile görüşen Vali Pehlivan şehit Eren Kızılgedik ve bütün Şehitlere ve ebediyete irtihal etmiş olan Gazilere rahmet ve minnetle yâd ederek ailelerine sabır ve başsağlığı diledi. Şehit annesi Fatma Kızılgedik ve babası Ergün Kızılgedik'e Türk bayrağı takdim etti.

Vali Pehlivan, Şehit Eren Kızılgedik’in odasını ziyaret ederek, anısına oluşturulan hatıra defterine de duygu ve düşüncelerini yazdı.

Vali Pehlivan’a, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök ve eşi Fulya Şengök, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veysel Topkaya, İlçe Müftüsü Seyfullah Aruk eşlik etti.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA