Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Öğrencilerle Bir Araya Geldi


Tarih: 17 Mart 2023 Cuma 11:34

Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Anamur Orman İşletme Müdürlüğü ormanların önemi hakkında öğrencilerle bir araya geldi.

Mart ayı boyunca devam edecek olan programda, Anamur’daki okulların girişine ve dersliklere ormanların önemi, orman yangınları hakkında afiş ve broşürler asıldı. Anamur Orman İşletme Müdürlüğü personeli Orman Mühendisi Adem Bal tarafından sınıf içerisinde orman, ormanın önemi, ormanın faydaları, erozyon oluşum sebepleri, erozyonu önleme yöntemleri, orman yangınlarının oluşumu, zararları ve müdahale yöntemleri hakkında bilgiler verildi. Slayt gösterileri ve videolar eşliğinde karşılıklı soru ve cevaplarla öğrencilerin katılımı sağlanarak her öğrenciye dergi, kalem, kalemlik, şapka ve tişört hediye edildi. HABER MERKEZİ



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA