Erdoğan Duru, Bozyazı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı seçildi


Tarih: 19 Şubat 2023 Pazar 18:06

Mersin’in Bozyazı İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı seçimini Erdoğan Duru kazandı.

Bozyazı Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen ve mevcut başkan Muzaffer Ünal’ın aday olmadığı genel kurulda Ümit Navgasın, Erdoğan Duru ve Osman Özdeniz başkanlık için yarıştı. Kooperatifin gelir, gider ve bilançolarının oylanmasının ardından başkan adayları konuşmalarını yaptı. Genel kurulda daha sonra oy kullanma işlemine geçildi. Seçimde kooperatife kayıtlı 669 üyenin 633’ü oy kullandı. Oylama sonucunda adaylardan Osman Özdeniz 20, Ümit Navgasın 251 ve Erdoğan Duru 359 oy aldı.
Seçim sonuçlarına göre başkan seçilen Erdoğan Duru, seçim çalışması sürecinde kendisine destek veren yönetimine ve ilçe esnafına teşekkür etti. Başkan Duru'nun yönetiminde Ahmet Yıldız, Hüseyin Garip, Ahmet Altun ve Sercan Tunç yer aldı. (İHA)



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA