MİY Oyuncusu Chris David’in Forması Depremzedeler için satıldı  


Tarih: 19 Şubat 2023 Pazar 18:04

TFF 3. Lig 1. Grupta yer alan Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu oyuncu David’in depremzedeler için satışta olan forması satıldı.   

TFF 3. Lig 1. Grupta yer alan Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu oyuncu David’in depremzedeler için satışta olan formasının satılması sonrası yapılan açıklamada, “Deprem felaketinden etkilenen depremzedeler için başlattığımız açık artırmada Chris David imzalı formayı 10.000 ₺ ile en yüksek teklifi veren Slam Tekstil İşletme Sahibi Halil İbrahim Aşan satın almıştır. Kendisine yapmış olduğu bağıştan dolayı teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Christian Atsu’ya başsağlığı mesajı   

MİY yönetiminden Hatay’da enkaz altında kalarak yaşamını yitiren Christian Atsu için başsağlığı mesajı yayınladı. Yayınlanan mesajda, “Atakaş Hatayspor futbolcusu Christian Atsu’nun deprem felaketinde hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendik. Christian Atsu'nun ailesine, sevenlerine ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz” ifadeleri yer aldı.   HABER MERKEZİ



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA