Yangın tatbikatı yapıldı


Tarih: 9 Aralık 2022 Cuma 15:07

Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Anamur ve Mut Orman İşletme Müdürlüklerinde yangın tatbikatı yapıldı.

Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 'Binaların yangından korunması hakkında yönetmelik' yönetmelik çerçevesinde Anamur Orman İşletme Müdürlüğünde düzenlenen tatbikatta, yangından korunma, yangının söndürülmesi, can güvenliği, ilk yardım faaliyetleri uygulamalı olarak anlatıldı.
Mut Orman İşletme Müdürlüğünde gerçekleştirilen tatbikatta ise Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından, kırsal alanlarda muhtemel mesken yangınlarına müdahale ve dikkat edilecek hususlar ile tahliye ve yangın söndürme malzemelerinin yangın türlerine göre kullanımı hakkında uygulamalı eğitim verildi. Kırsal alandaki köy ve diğer yerleşim yerlerinde çıkan yangınlarla ilgili olarak bilgi alışverişinde bulunuldu.



Haberle ilgili daha fazlası: #yangın tatbikatı  # mut  # anamur  # orman işletme

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA