Genç İzciler Mersin’de Fidan Dikti


Tarih: 3 Şubat 2023 Cuma 11:08

Ankara Alfa Gençlik ve Spor Kulübü, Mersin Orman Fidanlık Müdürlüğü Yerleşkesinde kamp yaptı.

Türkiye İzcilik Federasyonuna bağlı Ankara Alfa Gençlik ve Spor Kulübü 'Uzun Süreli Kış İzci Kampı' faaliyetleri kapsamında, Mersin Orman Fidanlık Müdürlüğü Yerleşkesinde kamp yaptı.

Kamp alanında genç izcilere ormancılık faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapılarak izcilerle birlikte fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

Mersin Fidanlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe, Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Mersin İzci Kulübü başkanı Mehmet Beşir Yavuz, Ankara Alfa Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Köşker, Gazi Üniversitesi Doç. Dr. Ömer Asal ve izciler katıldı.

Ankara Alfa Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Köşker, Gazi Üniversitesi Doç. Dr. Ömer Asal ve İzciler Bölge Müdürü Yalçın’ı makamında ziyaret etti.

 



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA