Mersin’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı


Tarih: 30 Ağustos 2024 Cuma 12:46

Mersin’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci yılı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Vali Ali Hamza Pehlivan, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tuğamiral Aziz Bakıoğlu halkın bayramını kutladı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenin ardından Vali Pehlivan, Başkan Seçer ve Tuğamiral Aziz Bakıoğlu, Kültür Merkezi'nde tebrikleri kabul etti.
Cumhuriyet Meydanı'nda devam eden törende ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı okundu. Yenişehir Mehmet Akif Ersoy Lisesi öğrencileri Azra Göçeri ve Efe Ali Erciyes'in okuduğu şiirin ardından Jandarma komandolarının Zeybek oyunu ve Büyükşehir Belediyesinin Halk oyunları ekibinin gösterisi kutlamalara renk katarken, program tören geçişi ile sona erdi.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA