Akdeniz’de 3. Esenli Üzüm Şenliği Heyecanı


Tarih: 11 Temmuz 2024 Perşembe 17:37

Akdeniz Belediyesi, 21 Temmuz Pazar günü düzenlenecek 3. Esenli Üzüm Şenliği’ne tüm halkı davet ediyor. Ücretsiz Latif Doğan konseri ve çeşitli eğlenceli aktivitelerle dolu bu özel günde Esenli Köy Meydanı renkleniyor.

Akdeniz Belediyesi, yaz eğlencelerine hız kesmeden devam ediyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Esenli Üzüm Şenliği, 21 Temmuz Pazar günü Esenli Köy Meydanı'nda gerçekleşecek. Şenlik, ünlü sanatçı Latif Doğan'ın ücretsiz konseri ve bir dizi renkli gösteriyle ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatmayı vaat ediyor.

Etkinlikler 16:00'da başlayacak ve gün boyu devam edecek. Resmi açılış saat 17:00'de yapılacak. Şenlik kapsamında, 17:50'de bağ bozumu, 18:45'de solist Dilek Çağlar'ın performansı ve 20:30'da Latif Doğan'ın konseri gibi çeşitli aktiviteler ziyaretçilere keyifli saatler sunacak.

Akdeniz Belediyesi'nin organizasyonundaki etkinlik, bölgedeki üzüm üreticilerini de desteklemeyi amaçlıyor. Tüm halk davetli olup, şenlikte üzümün ve müziğin tadını çıkarmak için mükemmel bir fırsat sunuyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA