Mersinli Atlet Ersu Şaşma, Paris 2024 Olimpiyatları’nda Türkiye’yi Temsil Edecek!


Tarih: 11 Temmuz 2024 Perşembe 17:34

Avrupa 3’üncüsü Mersinli Milli Gurur Ersu Şaşma, sırıkla atlama branşında Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Mersinli atlet Ersu Şaşma, Türk sporunun parlayan yıldızlarından biri olarak adını Avrupa arenasında duyurdu. Gösterdiği üstün performansla Avrupa 3'üncüsü unvanını elde eden Şaşma, şimdi gözünü yeni hedefi Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na dikti.

Türkiye'yi bu prestijli organizasyonda temsil edecek olan Şaşma, başarılı kariyerinin zirvesine doğru emin adımlarla ilerliyor. Genç atlet, uluslararası arenada Türk bayrağını dalgalandırmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Türk sporuna katkılarıyla ve genç sporcular için ilham kaynağı olmasıyla da takdir toplayan Şaşma, Paris'te altın madalya için mücadele edecek olan bir grup seçkin sporcudan biri olarak yer alacak.

Sırıkla atlama branşında kendisini kanıtlamış bir isim olan Ersu Şaşma'nın, Paris 2024 Olimpiyatları'nda göstereceği performans merakla bekleniyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA