Mersinli Milli Sporcu Balkan Şampiyonası’nda Gümüş Madalya Kazandı


Tarih: 10 Temmuz 2024 Çarşamba 12:53

Rabiya Çiçek, Slovenya’da düzenlenen U18 Balkan Şampiyonası’nda cirit atma branşında 50.74 metrelik atışıyla gümüş madalya kazandı.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Slovenya'da gerçekleştirilen 18 Yaş Altı (U18) Balkan Şampiyonası'nda milli sporcu Rabiya Çiçek'in cirit atma branşında gümüş madalya kazandığını duyurdu.

Rabiya Çiçek, yarışmada 50.74 metrelik atışıyla bu önemli başarıya ulaştı. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü, yaptığı açıklamada Çiçek'in başarısının Mersin ve Türkiye için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.

Çiçek'in bu başarısı, genç sporcuların uluslararası arenada gösterdiği üstün performansın ve potansiyelin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Mersinli sporcunun gelecek yarışmalarda da başarılı sonuçlar elde etmesi bekleniyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA