Mersin Scooter Çöplüğüne Döndü


Tarih: 9 Temmuz 2024 Salı 15:18

Mersin’de elektrikli scooterlarla ilgili sorunlar artarak devam ediyor. Özellikle bu araçların kaldırımları işgal etmesi ve trafiği tehlikeye sokması şehirde büyük rahatsızlık yaratıyor. Kazalara davetiye çıkaran e-scooter’lerin her köşe başına bırakılması artık Mersin scooter çöplüğüne döndü yorumlarına neden oluyor.

Son dönemde Mersin'in çeşitli bölgelerinde sıkça karşılaşılan elektrikli scooterlar, özellikle yayaların kullandığı kaldırımları işgal ederek geçişlerini engelliyor. Yaya güvenliğini tehlikeye atan bu durum, vatandaşların günlük hayatlarını olumsuz etkiliyor. Elektirikli scooter kullanıcılarının trafik kurallarına uymaması ve hız yapması, şehir içi trafiği daha da karmaşık hale getiriyor. Bu durum, özellikle yoğun saatlerde trafiğin akışını olumsuz etkileyerek kazalara davetiye çıkarıyor. Scooterların park edilmesi konusunda da ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Scooterların yaya geçitleri ve engelli rampaları gibi özel alanları işgal etmesi, dezavantajlı grupların günlük yaşamını zorlaştırıyor. Ancak vatandaşın kaldırımlara park edilen e-scooter'ları hangi kuruma şikâyet edeceği konusunda kafası karışık.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA