Mersin’in Gururu: İzmir’de 10 Madalya


Tarih: 4 Temmuz 2024 Perşembe 17:32

Mersin’in Gururu: İzmir’de 10 Madalya Mersinli Atletlerden Büyük Başarı İzmir’de yapılan Turkcell 16 Yaş Altı ve 18 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası’nda, Mersinli sporcular 2 altın, 3 gümüş ve 5 bronz olmak üzere toplamda 10 madalya kazandı.

İzmir'de gerçekleştirilen Turkcell 16 Yaş Altı (U16) ve 18 Yaş Altı (U18) Türkiye Şampiyonası'nda Mersinli atletler büyük bir başarıya imza atarak toplam 10 madalya kazandı. Türkiye Atletizm Federasyonu 2024 faaliyet programı kapsamında 1-2 Temmuz tarihleri arasında 944 sporcunun katılımıyla düzenlenen şampiyonada, Mersinli sporcular 2 altın, 3 gümüş ve 5 bronz madalya elde etti.

U16 gülle atmada Nida Nur Turhan ve disk atmada Nazlı Göktaş Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazandılar. U18 cirit atmada Rabiye Çiçek ve çekiç atmada Fatmanur Bayramoğlu Türkiye ikincisi oldu. Bronz madalya kazanan Mersinli sporcular ise U18 çekiç atmada Rabia Naz, yüksek atlamada Gamzenur Birimseli, U16 100 m engelde Yiğit Işık, U18 100 m engelde Hamide Tunç, U16 triatlonda Haşim Kar ve U16 çekiç atmada Beritan Ürek oldu.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “Mersinli sporcuları ve onların başarılarında büyük pay sahibi olan antrenörleri Ahmet Sekman, Mustafa Karaduman, Nezir Ergin, Ali Kilisli, Eda Yüksel, Ali Karakesme, Bilgen Dağlı Ebe, İshak Tok, Zeliha Uzunbilek ve Nursel Karataş'ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA