Mersinli Sporcular, Bocce Volo Türkiye Şampiyonasında Zafer Kazandı


Tarih: 29 Haziran 2024 Cumartesi 14:48

Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu’nun 2024 faaliyet programının önemli bir ayağı olan Bocce Volo Yıldızlar ve Gençler Yer Oyunları Türkiye Şampiyonası, Manisa’nın Kula ilçesinde düzenlendi. Mersinli sporcular, çeşitli kategorilerde elde ettikleri başarılarla dikkatleri üzerlerine çekti.

Manisa'nın Kula ilçesinde düzenlenen ve 18 ilden toplam 211 sporcunun katıldığı Bocce Volo Yıldızlar ve Gençler Yer Oyunları Türkiye Şampiyonası, büyük bir rekabete sahne oldu. Mersinli sporcular, çeşitli k

Yıldız kızlar basamak kategorisinde Sedanur Öksüz, yıldız erkekler basamak kategorisinde Ömer Başlı, yıldız kızlar altın nokta kategorisinde Fatma Gün, genç erkekler kombine kategorisinde Mustafa Değer Uğur, küçük kızlar röle kategorisinde Nilda Kutlay, genç kadın geleneksel çiftler kategorisinde İremsu Coşkun ve Esma Yıldız, yıldız erkekler röle kategorisinde Yasin Aksaç ve Ahmet Can Erdeveci Türkiye şampiyonu oldu.

ategorilerde elde ettikleri başarılarla göz doldurdu.

Yıldız kızlar altın nokta kategorisinde Behiye Azra Kunt ikinci, yıldızlar çift geleneksel kategorisinde Hilal Kavin Kutlay ve Sedanur Öksüz ikinci, genç tekler kategorisinde Umay Kutlay ikinci, Hurinaz Öpçin üçüncü, Sedanur Öksüz ve Selime Buse Kasapoğlu ikinci, Behiye Azra Kunt ve Fatma Gün üçüncü, küçük kızlar basamak kategorisinde Nilda Kutlay üçüncü, Selen Dinili ve Şengül Baykara üçüncü, küçük erkekler basamak kategorisinde Hasan Kuş üçüncü sırayı aldılar.

Ödüller, Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyon Asbaşkanı Faik Kapsız, Kula İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Gökmen, Gençlik ve Spor Kula İlçe Müdürü Ufuk Özlem, Gençlik Merkezi Müdürü Cem Bora Akıncı ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksek Okulu Genel Sekreteri Hasan Ali Şahin tarafından takdim edildi.

Etkinlik, bocce sporuna olan ilginin artmasına ve genç yeteneklerin keşfedilmesine büyük katkı sağladı. Türkiye genelindeki sporcuların bir araya gelerek dostluk ve rekabet ortamında buluştuğu şampiyona, geleceğin bocce yıldızlarını belirlemede önemli bir rol üstlendi.



Haberle ilgili daha fazlası: #voleybol  # spor  # şampiyon

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA