2024 Minikler Okçuluk İl Birinciliği Tamamlandı


Tarih: 29 Haziran 2024 Cumartesi 13:03

Yenişehir Çiftlikköy Okçuluk Sahası’nda düzenlenen 9-10 yaş ve 11-12 yaş kategorilerindeki minikler okçuluk il birinciliği yoğun rekabetlerle sona erdi. Dereceye giren genç sporcular madalyalarını aldı.

Türkiye Okçuluk Federasyonu Mersin İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 2024 Minikler Okçuluk İl Birinciliği, Yenişehir Çiftlikköy Okçuluk Sahası'nda gerçekleştirilen müsabakalarla tamamlandı. 9-10 yaş ve 11-12 yaş kategorilerinde klasik yay ve makaralı yay disiplinlerinde mücadele eden genç sporcular, büyük bir heyecan yaşadı.

9-10 Yaş Klasik Yay Kategorisi Sonuçları: Kadınlarda Akdeniz Ünlüdoğan birinci, Elif Lena Yaldız ikinci ve Aybüke Çakmak üçüncü oldu. Erkeklerde ise Bulut Darıkuşu birinci, Atilla Yağız Çoban ikinci ve Ali Berke Ulakçı üçüncü sırayı elde etti.

11-12 Yaş Klasik Yay Kategorisi Sonuçları: Erkeklerde Ali Andaç Kumcu birinciliği, Görkem Küçük ikinciliği ve Berkay Alp Uzun üçüncülüğü kazandı. Kadınlarda Asya Dilara Kızmaz birinci, Nilda Umay Özbay ikinci ve Ayşe İlay Demir üçüncü oldu.

Makaralı Yay Kategorisi Sonuçları: Aynı yaş grubunda erkeklerde Mert Ertürk birinciliği, Arat Yılmaz ikinciliği elde etti. Kadınlarda ise Belinay Çakmak birinci sırayı aldı.

Yarışmalar, sporcular arasındaki çekişmeli mücadelelerle dikkat çekerken, dereceye giren gençlere madalyaları verildi.



Haberle ilgili daha fazlası: #okçuluk  # minikler

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA