Valilikten Bayram Uyarısı: “Kemer Tak, Yola Odaklan, Hızını Düşür”


Tarih: 14 Haziran 2024 Cuma 15:34

Kurban Bayramı tatili süresince Mersin Valiliği, trafik kazalarının önlenmesi için kapsamlı tedbirler alarak “Hızını düşür, yolun sonu bayram olsun”, “Kemerini tak, yolun sonu bayram olsun” ve “Yola odaklan, yolun sonu bayram olsun” sloganlarıyla kampanya başlattı. Valilik, 9 güne çıkarılan bayram tatili süresince vatandaşların huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmesi için önlemlerini üst seviyeye çıkardı.

9 güne çıkarılan bayram tatili süresince herhangi bir sorunun yaşanmaması için Mersin Valiliği, tedbirlerini artırdı. 

Valilik yetkilileri, sürücülerin bayram süresince trafik kurallarına uyum sağlaması, hız limitlerine riayet etmesi ve emniyet kemerlerini takması gerektiğini vurguluyor. Ayrıca, tatil için yola çıkacakların araçlarını yola çıkmadan önce kontrol etmeleri ve dinlenmiş olarak seyahat etmeleri konusunda da uyarılarda bulunuluyor.

Tatil dönemlerinde artan trafik yoğunluğu ve hızlı sürüşlerin neden olduğu kazaları önlemek amacıyla Mersin Valiliği, bayram tatili boyunca trafik tedbirlerini artırarak sürücüleri daha dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. “Hızını düşür, yolun sonu bayram olsun” sloganıyla başlatılan kampanya, sürücülerin hız limitlerine uymalarını ve güvenli sürüş kurallarına riayet etmelerini teşvik ediyor.

Mersin Valiliği, bu tedbirlerle birlikte vatandaşların huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmelerini sağlamayı amaçlıyor. Trafik kazalarının önlenmesi ve can kayıplarının engellenmesi için yapılan bu çalışmalar, sürücülerin daha bilinçli hareket etmelerine ve trafik kurallarına daha fazla uymalarına katkı sağlıyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA