Mersin’de Yüzme Müsabakaları Heyecanı Devam Ediyor


Tarih: 2 Haziran 2024 Pazar 16:46

Mersin’de, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen "Arena Türkiye Yüzme Federasyonu 10 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi 6. Grup Müsabakaları"na 25 il ve 25 kulüpten 78 genç sporcu katılıyor.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün duyurusuna göre, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen "Arena Türkiye Yüzme Federasyonu 10 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi 6. Grup Müsabakaları" Mersin'deki Olimpik Yüzme Havuzunda devam ediyor. 25 il ve 25 kulüpten toplam 78 sporcunun katıldığı bu heyecanlı yarışmalar, 1-2 Haziran tarihlerinde gerçekleştiriliyor.

Müsabakalar, Balıkesir, Bursa, Edirne, Giresun, Kayseri ve Mersin olmak üzere Türkiye'nin altı farklı ilinde eş zamanlı olarak düzenleniyor. Genç sporcuların ulusal seviyede yüzme becerilerini sergilediği bu etkinlik, Türkiye Yüzme Federasyonu'nun 10 yaş altı kategorisindeki sporcuları teşvik etmek ve geliştirmek amacıyla organize ediliyor.

G O71C B3 W E A A Vdh Ogömuf

Bu tür yarışmalar, genç sporcular arasında hem rekabeti hem de takım ruhunu güçlendiriyor. Katılımcılar, yüzme yeteneklerini ulusal bir platformda sergileme ve diğer genç sporcularla deneyimlerini paylaşma fırsatı buluyor. Mersin'de devam eden müsabakalar, şehrin spor turizmine de katkı sağlayarak bölgeye dikkat çekiyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA