Büyükşehir Belediyesi, LGS’ye Giren Öğrenciler Su Dağıttı


Tarih: 2 Haziran 2024 Pazar 13:13

Öğrencilerin eğitim ve akademik hayatlarında yanında olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, LGS’ye giren öğrencilere su dağıttı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 10 ilçedeki 22 noktada stant kurarak Liselere Geçiş Sistemi (LGSsınavına giren öğrenciler ile onlara eşlik velilere su ikramında bulundu. Ekiplerin stant kurup, su ikramında bulunduğu noktalardan biri de Toroslar ilçesinde yer alan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi önü oldu.
Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi Hal Şubesi Rehber Öğretmeni Azize İğdir, sınav günü öğrencileri ve velileri yalnız bırakmayarak heyecanlarına ortak olduklarını ifade etti. İğdir, “Bizler bu zorlu süreçte sene boyunca onlara hem akademik hem de psikolojik destek vererek yanlarında olduk. Velilerimiz ve öğrencilerimiz için yapılan sosyal etkinliklerle de motivasyonlarını yüksek tutmaya çalıştık. Sınav günü de 10 ilçedeki 22 noktada hem sınava giren öğrencilerimiz, hem de onları bekleyen aileleri için su dağıtımı gerçekleştirdik" dedi.
Büyükşehir Belediyesi’nin Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezinden faydalanan öğrencilerinden Sümeyya Akgün, kurs merkezinin kendisine sağladığı faydaları anlatarak, yapılan ikram için teşekkür etti. Velilerden Saime Akgün ise yıl boyunca kendilerini destekleyen ekiplerin sınav günü de yanlarında olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA