Mersin’de Bir Kişi Tavuğa Tecavüz Ederken Görüntülendi


Tarih: 28 Mayıs 2024 Salı 14:45

Mersin’de yaşandığı iddia edilen tavuğa tecavüz olayı, sosyal medyada büyük tepki topladı. Olayın ardından ünlü sanatçı Haluk Levent de konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Levent, "Yerini bilen var ise bizlerle irtibata geçsin" dedi.

Mersin’in Toroslar ilçesinde bir şahıs tavuğa tecavüz ederken görüntülendi. O anlar cep telefonu kamerası ile görüntülenirken mahalle muhtarı ile birlikte polis ekiplerine şikayette bulundu. Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan şikayet üzerine harekete geçerek sapığı gözaltına aldı. Emniyette ifadesi alınan M.S isimli şahıs 'bir anlık hislerinin kurbanı' olduğunu iddia etti. Tutuklama istemiyle Mersin Cumhuriyet Savcılığına sevk edilen M.S. isimli şahıs, “Hayvana kötü muamele ve cinsel istismar” suçundan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HALUK LEVENT AMELİYAT İÇİN DEVREDE

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine Haluk Levent de bir paylaşımda bulunarak “Mersinde tavuğa tecavüz videosunu izledim az önce. Buraya videoyu koyamıyorum. Ama yerini bilen var ise bizlerle irtibata geçsin lütfen, Büyük ihtimal ile ölür ama hızlı davranırsak Kemalpaşadaki çiftlikte ameliyata alabiliriz.” ifadelerini kullandı.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA