Mersin’de Dayanışma Ruhunu Güçlendiren Sosyal Uyum Kampı


Tarih: 28 Mayıs 2024 Salı 14:41

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen "Dayanışma İçin Spor Projesi" kapsamında, 40 erkek öğrenci, Fatih Sultan Mehmet Gençlik Kampı’nda unutulmaz bir sosyal uyum deneyimi yaşadı.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün liderliğinde düzenlenen etkinlikte, katılımcılar 3 gün boyunca çeşitli el sanatları atölyelerinde kendi yaratıcılıklarını keşfetme fırsatı buldular. Ayrıca, başarılı bir şekilde tamamladıkları spor kurslarının ardından haftasonunu deniz kenarında birbirleriyle keyifli vakit geçirerek değerlendirdiler.

Bu etkinlik, gençler arasında dayanışma ve sporun önemini vurgulamanın yanı sıra, kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak aktivitelerle dolu bir program sunarak katılımcıların sosyal becerilerini güçlendirmeyi hedefledi. Katılımcıların enerjisi ve coşkusuyla dolu etkinlik, öğrenciler arasında sağlam dostluklar kurulmasına ve toplumsal uyumun güçlenmesine katkı sağladı



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA