Mersinli Milli Sporcu Barcelona’da İkincilik Kazandı!


Tarih: 26 Mayıs 2024 Pazar 16:43

Mersinli milli tekerlekli sandalye tenisçisi Ahmet Kaplan, İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenen "Tram Barcelona Open Tenis Turnuvası"nda teklerde ve çiftlerde ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre, Mersinli milli tekerlekli sandalye tenisçisi Ahmet Kaplan, 22-26 Mayıs tarihleri arasında İspanya'nın Barcelona kentinde düzenlenen "Tram Barcelona Open Tenis Turnuvası"nda hem teklerde hem de çiftlerde ikinci olarak büyük bir başarı elde etti.

G Og Kq Rs Wk A Aj4Jp

 

Uluslararası arenada 15 farklı ülkeden dünyanın en iyi tekerlekli sandalye tenisçileri ile mücadele eden Kaplan, Quad kategorisinde partneri Niels Vink ile birlikte ikincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Ahmet Kaplan'ın bu başarısı, daha önce uluslararası organizasyonlarda elde edemediği bir sonuç olarak kayıtlara geçti. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kaplan'ı tebrik ederek, gelecek turnuvalarda da başarılarının devamını diledi.

G Og Ko Hu Xw A E M4 V Q

Ahmet Kaplan'ın bu başarısı, kendisinin ve Türkiye'nin tekerlekli sandalye tenisindeki uluslararası alandaki profilini güçlendirdiği gibi, diğer milli sporculara da ilham kaynağı oluyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  GÜNCEL
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 
 
 


 
 

 
Android Uygulaması iOS Uygulaması
 
 

www.herkesinhaberi.com | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersincemiyet.com © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. herkesinhaberi.com İnternet Gazetesi basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA